Rättvisemärkt Cola – Ubuntu Cola

Nu har vi utökat utbudes av Rättvisemärkt man att ta in Ubuntu Cola som är Rättvisemärkt.
Som en hängiven Coca-Cola-drickare är jag själv alltid skeptisk till andra och nya sorters Coladrycker. Inte för att jag tror att all cola försöker ersätta eller tävla med Coca-Cola, utan för att många Coladrycker tyvärr ger en konstig bismak.

Ubuntu Cola - Rättvisemärkt Cola

Innan jag bestämde mig för att ta in Ubuntu Cola i sortimentet testade jag först tre burkar, en burk till en film och chips, en burk till en pizza och en för att enbart avnjuta när jag var törstig.
Ubuntu Cola klarade samtliga test, den fungerade bra till filmen och chipsen, den fungerade bra till pizzan och den fungerade bra som en törstsläckare. Inget som sötrde mig och inga bismaker.

För de som vill jämföra med Coca-Cola så är Ubuntu Cola sötare i smaken (och jag upplever att den även är sötare i smaken än Pepsi Cola).
Du kan även läsa en recension av Ubuntu Cola på Fulcola (som specialiserat sig på recension och information om olika coladrycker):

Här hittar du Ubuntu Cola på Lilon.se.

2 reaktioner till “Rättvisemärkt Cola – Ubuntu Cola”

  1. har själv druckit en hel del ubuntu cola, och tycker den är fantastiskt god =). synd bara att den kostar lite mer, men det är juh för en god sak så nåja ;). hittar den inte i så många affärer dock vilket är lite trist.

  2. Ja, visst är den. Brukar själv ha kylskåpet redo med 3 st burkar Ubuntu Cola och 1 st flaska Coca-Cola. En mycket hedrande plats som Ubuntun fått, då ingen annan cola tidigare fått äran att dela platssen i kylskåpet på detta sätt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *