Ordning och reda på kontoret

Vardagen Lilon är förutom en hel del lagerarbete, packa och plocka, även fyllt med administration. Det ska faktureras, skrivas ut plocklistor, reklambroschyrer ska printas och skickas ut till kunder (japp,  marknadsföring på nätet är inte det enda som man gör även om man jobbar främst med e-handel).  Det blir alltså lätt att skrivbordet fylls med olika sorters papper. Och givetvis får vi inte glömma bort den så otroligt viktiga kaffemuggen. Något som sedan blandas ut med pennor, häftapparater, hålslag, post-it-lappar etc.

Brevkorgar är ett perfekt komplement för att hålla ordning och reda på skrivbordet.
Brevkorgar är ett perfekt komplement för att hålla ordning och reda på skrivbordet.

En fördel är framförallt att ha brevkorgar  i olika storlekar och färger där man kan lägga in de olika papperna och snabbt få en överblick – gärna uppmärkta med någon sorts etikett.  Lite ordning  har av erfarenhet visat sig spara en hel del tid, och minimerar stressen. Samtidigt tycker vi på kontoret att kreativiteten ökar när vi har ordning på skrivbordet.

Något som också uppskattats på kontoret är skrivbord som går att höja och sänka. Man kan bli otroligt trött på att sitta ner, även om man har en bra kontorsstol, och ibland går arbetet snabbare när man ska gå till och från skrivbordet flera gånger för kolla saker lite snabbt.

Så här på kontoret handlar en bra kontorsmiljö om att ha ett bra skrivbord där det är ordning och reda. Sedan ska vi erkänna att det inte alltid är så lätt att leva upp till det.

Vår höj- och sänkbara skrivbord har vi hittat på IKEA, men det finns säkert många andra bra på marknaden. Just nu säljer Lilon.se inga skrivbord, men är man nyfiken på att se över vad som finns kan man besöka skrivbord.nu.

Nu ska vi fortsätt att packa varor, och inte stå här och blogga om vår kontorsmiljö! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *