Momenta delar ut gratis trafiksäkerhetsprodukter till skolelever

Momenta är ett företag som hjälper till att höja trafiksäkerheten för alla barn genom att anordna kampanjer där man delar ut gratis reflexer, cykelhjälmar och trafikvästar till skolelever. Kampanjerna anordnas kommunvis och de gratis trafiksäkerhetsprodukterna bekostas av det lokala näringslivet i kommunen.

Så här går det till:
1. En säljare från Momenta kontaktar Företaget A . Givetvis går det bra att kontakta Momenta själv om man vill veta om det finns någon lokal kampanj man kan ställa upp i.
2. Företag A får välja bland olika produktpaket. Oftast delas kampanjerna upp i Västar, Reflexer och Hjälmar och man kan sedan välja mellan olika storlekar på paketet (t ex 4 st västar, 6 st västar, 10 st västar osv).
3. Företag A betalar för det valda trafiksäkerhetspaketet.
4. Kampanjen avslutas och Momenta skickar ut trafiksäkerhetsprodukterna till skolorna där de delas ut till barnen. En del skolor anordnar i samband utdelningen av produkterna temadagar kring trafiksäkerhet. (Vad jag minns så tyckte jag själv alltid att temadagar var riktigt kul – ett trevligt avbrott från de vanliga sysslorna).

Givetvis kunde jag inte tacka nej till detta och valda att ställa upp i den för tillfället aktuella Västkampanjen i Åstorps kommun.

Alla företag som ställde upp i den aktuella kampanjen kan man se på Momentas hemsida. Deltagare i västkampanjen i Åstorp Kommun hittar du här.
Lilon.se återfinns i listan under namnet Liljankoski Online (vårt bolagsregistrerade namn).

[tags]Trafiksäkerhet, Åstorp, Momenta[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *