Lagerrensningen på Tradera fortsätter

Under nästa vecka kommer lagerrensningen fortsätta på Tradera. Lagret är fortfarande fullt med kontorsartiklar som värmer hyllan och som ställer till det när kontoret och lagret flyttar i sommar/höst.

Sedan starten har vi flyttat tre gånger och som de flesta vet är en lager- och kontorsflytt inget som görs i en handvändning. Visst kan man hålla stängt på lagret någon dag samt passa på att flytta under en helg, men ju mer artiklar det finns på lager desto längre tid tar det att packa på ett logiskt sätt och sedan hinna få upp varorna på hyllorna igen innan det är dags för att skicka iväg beställningar igen.

Att sedan överlappa allt som har med internetuppkoppling, larm och  elektroniken tar också sin tid, samt ska adressändringar och leveransadresser hos leverantörer rättas till.  Så ju mindre man har att packa upp när man kommer till platsen desto mer tid har man på sig att  få igång leveranserna.

Under vintern har en hel del varor auktionerats ut på Tradera och mer kommer att läggas ut under hela hösten. Så håll utkik i högerkolumn i webbutiken eller bloggen så missar du inte chansen att köpa kvalitetsvaror till lågpris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *