Skrivare, patroner och toner

Skrivare, patroner och toner är något vi inte saluför här på Lilon.se längre. En del kunder undrar ibland varför det är på detta sätt, och kort sagt kan man säga att det är en marknad som är väldigt stor och som hela tiden förändras. Vi har på grund av tidsbrist därför valt att inte arbeta med dessa produkter utan hänvisar istället till olika samarbetspartners med spetskompetens inom området.  Detta gynnar både oss och kunden. Vi har mer tid att lägga på det vi är bra på, och kunden kan få bättre service från kunnigare leverantörer av skrivare, patroner och toners.

Ett företag som specialiserat sig på skrivare är bland annat Office Management som jobbar med skrivare och kopiatorer för både utskrifter i svartvitt och färg. Här hittar du skrivare och kopiatorer för såväl mindre som större företag, samt erbjuder de support och service på maskinerna.

Support och service är något som vi själv tycker är viktigt då det ger trygghet utifall att det skulle bli problem med maskinerna. Med nuvarande bemanning på Lilon.se hade det tyvärr varit omöjligt att erbjuda våra kunder detta. Så det är ytterligare en anledning till att vi inte säljer eller hyr ut dessa produkter för tillfället.

I framtiden kan det dock hända att vi utvecklar ett sortiment men skrivare och kopiatorer, samt tillbehör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *