Moleskine City Notebook – Skriv din egen reseguide

Tycker du om att resa? Ska du till någon av de större städerna i Europa, Nordamerika eller Asien? Då kanske Moleskine City Notebook är något för dig!

Moleskine City Notebook är en anteckningsbok som innehåller kartor över städerna och tunnelbanorna/kollektivtrafiken samt mycket utrymme för egna anteckningar. De är dock inte en guidebok med information om staden, utan all information får du skriva ner själv. Därför kan det vara bra att köpa en guidebok som du kan använda för att hitta alla turistattraktioner, medan du skriver ner dina egna upplevelser och favoritställen i din Moleskine City Notebook.
Storleken på anteckningsboken är 9 x 14 cm och får därmed ganska lätt plats i en normalstor ficka eller i din väska.

För tillfället finns Moleskine City Notebook för 44 av de största städerna i Europa, Nordamerika och Asien, men utbudet utökas hela tiden. Samtliga Moleskine City Notebook finns numera i sortimentet hos Lilon.se.


Se filmen som beskriver Moleskine City Notebook: Paris City Notebook.

Moleskine City Notebook innehåller följande:
Key Map (översiktskartan) visar hela staden samt delar in staden i olika zoner med detaljerade kartor.
Karta över tunnelbanan/kollektivtrafik och förteckning över stationer, plus alfabetisk gatuförteckning för att kunna se vilken zon man befinner sig i och vilken station som är närmast.
– Tomma sidor för egna anteckningar.
32 st löstagbara pappersbitar för att t ex kunna utväxla små meddelanden, adresser eller telefonnummer mm.
12 st genomskinlig självhäftande ark för att rita upp dina rutter på kartan för att t ex kunna dela med dig av din resväg med andra som använder Moleskine City Notebook.
96 st sidor med flikregister för att samla information om intressanta saker såsom restauranger, kaféer, hotell, övernattningsställen, turistbyråer, teatrar, dansställen, klubbar och andra nöjesställen för snabbt kunna hitta informationen igen. 6 st av flikarna kan märkas med egna namn med hjälp av de medföljande självhäftande fliketiketterna.
Måttabell för att kunna jämföra och konvertera mått, temperatur och hastighet i olika länder med olika måttenheter.

Här hittar du samtliga Moleskine City Notebook.

Om Moleskine
Moleskine är boken som många stora författare, konstnärer och tänkare använt i sitt arbete. Exempel på personer som använt Moleskine är Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway, and Bruce Chatwin. I boken antecknade de ner sina tankar, idéer, skisser och historier mm. Bruce Chatwin reste runt i världen i och skrev resedagbok i sin lilla svarta bok som fick uppleva många olika sorters miljöer.

Här hittar du samtliga Moleskine City Notebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *