Lilon.se säljer även på nätauktionssajterna Budera, Tradera & eBay

Som rubriken lyder så säljer vi även på nätauktionssajterna Budera, Tradera och eBay. Att vi säljer på nätauktionssajter är inget nytt utan det var faktiskt där allt började.

Jag, Ulf Liljankoski, började säja privat på Tradera i maj 2005 efter att en vän beråttat om Tradera och eBay och hur försäljningen ock köp på dessa nätauktionerssajter gick till. Jag började med att köpa lite prylar på Tradera för att få lite insikt i hur affärer kunde gå tillväga och började sedan sälja gamla prylar som jag inte längre hade någon nytta av. Försäljningen på nätauktionssajterna gick bra och med tiden började jag även sälja åt mina släktingar.

Med tiden utvecklades försäljningen och mina och släktens begagnade prylar började ta slut. Jag började då köpa in saker på loppisar, annonser, andra nätauktionssajter, samt så började jag köpa in nya saker. Framförallt sålde jag begagnade hård- och mjukvara för Amiga, Amiga CD32, Commodore och Sega (data- och TV-spelsrelaterade prylar).
Detta ledde i sin tur till att jag startade företaget Liljankoski Online (som framförallt går under namnet Lilon.se).

I början drev jag företaget på hobbynivå vid sidan om mina studier i Lund. Dock utvecklades företaget och växte i snabb takt och för att kunna hinna med allt bestämde jag mig för att ta en paus från Lund och istället avsluta studierna på distans.

Under våren 2006 startade jag webbshoppen Lilon.se (vilken jag även jobbat med att utveckla under hela vintern 2005). I början av februari 2006 firar Lilon.se 1 år.
Även om en hel del av försäljningen numera sker via webbshoppen så har jag inte slutat med försäljningen på nätauktionssajterna då jag tycker att det är ett trevligt och stimulerande sätt att sälja på.

För tillfället säljer jag framförallt nya varor ur sortimentet på Lilon.se på sajterna Budera, Tradera, eBay (internationellt) och eBay.se. På samtliga nätauktionssajter säljer jag under namnet liljankoski och för att se de varor jag har till försäljning kan du följa länkarna nedan:
Budera
Tradera.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *