Enhandsgreppet med överstrykningspennor – Problem & lösning

Studerar men eller gör efterforskningar i sitt arbeta händer det allt som oftast att man sitter och läser böcker eller artiklar på tåget eller bussen på väg till skolan eller jobbet. För att hålla reda på viktiga eller intressanta detaljer i texten man läser använder jag själv mycket överstrykningspennor, överstrykningpennor i mängder skulle jag kanske säga. Är det trångt på tåget och jag inte har någonstans att lägga min överstrykningspenna brukar jag hålla i den hela tiden och använda mig av enhandsgreppet för att ta av och sätta på korken.

Överstryningspenna in action.
Överstryningspenna in action.

Enhandsgreppet fungerar väldigt bra efter lite träning (och kan även användas till andra saker, t ex Lypsyl), men ibland misslyckas man och det hela slutar med att man kommer till jobbet eller skolan med en hand färglagd i glada kulörer.

Det kan se ganska kul ut, men jag antar att både du och jag helst undviker att få en massa färg i handen. Har man otur kliar man sig i pannan med handen och får en massa färg där med.


Se enhandsgreppet med överstrykningspennor på YouTube.

Snart en färgglad hand, efter ett misslyckat enhandsgrepp.
Snart en färgglad hand, efter ett misslyckat enhandsgrepp.

Jag har dock hittat lösningen på problemet med färgglada händer. Det verkar lite korkat av mig, för det tog ganska lång tid innan jag kom på idén med att använda pennor som jag själv har i sortimentet här på Lilon.se. Överstrykningspennor med klickmekanism!
Med hjälp av klickmekanismen klickar du helt enkelt bara in spetsen och du slipper färg i handen och du slipper jobba med det lite mer avancerade enhandsgreppet.
Just nu är de enda överstrykningspennorna jag har med klickmekanism Stabilo Swing Click, så har du problem med färgglada händer är det de pennorna jag rekommenderar:
Överstrykningspenna Stabilo Swing Click, 4 fäger/fp

Se hur Stabilo Swing Click fungerar på Youtube:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *